Среда, 27.11.2024, 07:55
Супрунівка СПОРТИВНА🏆 Полтава
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Зимовий чемпіонат Полтавського району
ZHOSMANДата: Суббота, 13.11.2010, 16:27 | Повідомлення # 1
Бог футболу
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Репутація: 999
Статус: Оффлайн
Зимовий чемпіонат з міні-футболу (спорткомплекс "Розсошенці")

2015-16 р.

КАЛЕНДАР ІГОР

1 ліга

2 ліга

3 ліга

ГістьДата: Среда, 04.02.2015, 15:26 | Повідомлення # 166
Група: Гості

Вот и посмотрим как поведет себя Федерация.....

ГістьДата: Среда, 04.02.2015, 15:28 | Повідомлення # 167

Валик поехал отдыхать в Египет и не сдал заявку, а может он хотел Атаку заявить на чемпионат Египта))))))))))))

ZHOSMANДата: Среда, 04.02.2015, 16:32 | Повідомлення # 168
Бог футболу
Голові Полтавської районної організації ВФСТ «Колос»
Ряботі С.В.
члена суддівсько-технічної комісії
Манжоса А.Г.

Відкритий лист з приводу пред’явлення претензій команди «Олімп» Розсошенці до команди «Атака» Гожули.

1) Я неодноразово на це вказував – СТК не повинна приймати до розгляду питання, що не відносяться до її компетенції. СТК вирішує питання, що стосуються саме футбольної гри: порушення правил, недисциплінованої поведінки гравців і т.д. Питання невчасного прийому заявочного листа – це все відповідальність керівника організації, що проводить змагання, чи головного арбітра змагань, якщо йому надане таке завдання. Для чого голова СТК приймає такі заяви до розгляду – я цього абсолютно не розумію!

2) З самого початку все зроблено не так, як потрібно. Представник команди «Олімп» Капран О. мав право до початку гри написати заяву до керівника районного «Колосу» про відсутність заявочного листа, та спираючись на регламент змагань, просити зарахувати поразку команді «Атака». Можливо, це було б не по спортивному, але чесно і логічно. І тоді не потрібно ніякого зібрання СТК – керівник організації, що проводить змагання, автоматично зараховує поразку команді, яка по суті і на практиці не заявилася до участі у змаганнях. Але брати до уваги такий протест після гри - я вважаю, не слід. Яким чином відсутність заявочного листа вплинула на результат гри?

3) Але якщо вже голова СТК, за моєї власної думки допускається помилки, і бере до розгляду такі протести, то я як член СТК хочу виразити своє бачення цієї ситуації. Отже, футбольна гра відбулася і завершилася. Заявку від команди «Атака» було з запізненням, але прийнято. «Підставних» гравців, які приймали участь у грі з «Олімпом», а відсутні у протоколі гри чи заяці – не виявлено. У чесній спортивній боротьбі на футбольному полі перемогла команда «Атака». Підстав до зміни результату гри немає. Покарання мають нести лише арбітри, які допустили команду «Атака» до участі до гри без заявочного листа. Але, то вже інше питання.

4) І останнє. Розсошанські футболісти на моєму інтернет-сайті вже відписалися, що все майже вирішено – тобто, вони впевнені, що «Атаці» буде зараховано поразку. Знаю, що голова СТК мав телефонні розмови по цьому питанню з кожним членом СТК, і мабуть теж догадується про результат голосування. В такому випадку, не бачу потреби витрачати свій особистий час і бути присутнім на цьому засіданні СТК. Прошу донести мою думку до усіх членів СТК, і в разі голосування, врахувати мій голос за збереження результату гри «Атака»-«Олімп» 6:2 та довести до арбітрів про недопущення ними до ігор у майбутньому команд, що не мають офіційного заявочного листа.

З повагою, А. Манжос
04.01.2015 р.

ГістьДата: Среда, 04.02.2015, 16:33 | Повідомлення # 169

Ха,ха,ха. Вот олени. Кроме Валика там больше нет кому думать. Всем насрать, лишь бы деньги капали...

ГістьДата: Четверг, 05.02.2015, 13:40 | Повідомлення # 170

УРА!!!  + - -.

ZHOSMANДата: Четверг, 05.02.2015, 16:33 | Повідомлення # 171
Бог футболу
Я був впевнений на 99,9%, що ніяких аргументів на користь Атаки сприйнято не буде. Приємно, що хоч не стали підставляти СТК в рішенні цього питання. Але, з іншого боку - не приємно , бо СТК могла проголосувати і по іншому!

І все-таки залишилося деілька питань до керівництва, яке винесло одноосібно вердикт по цьому "намальованому" протесту:

1) Яким чином будуть нести покарання арбітри, які допустили до гри команду без заявочного листа. Це підпадає під пункт 3.7 дисциплінарних санкцій - "фальсифікація матчу арбітром", тобто арбітри допустили до гри команду, яка не мала на це ніякого права (не заявилася до участі). Якби Олімп не подав протест, то ніхто цього і не помічав би? А якби травма під час гри, а хлопці з Атаки, так виходить, просто прийшли з вулиці? Хтось понесе покарання? Думаю це так і залишиться без розгляду!

2) десь закралося у мене відчуття того, що керівництво мабуть не кінця зрозуміло трактує пункт положення змагань. Виходить команда може подати заявку на друге коло, коли захоче? Просто їй будуть деякий час зараховувати поразки, а потім з дня прийняття заявки вона буде далі приймати участь у змаганнях? Пам'ятається мені, як головний арбітр доводив до усіх, що якщо не встигли - команда не допускається до змагань! За якими правовими документами (регламентом) була прийнята не вчасно подана заявка від команди Атака? Чорним по-білому написано, що заявки приймалися до 16 січня, а далі все - керівництво не має правових підстав допускати команду до змагань. Як завжди, подвійні стандарти: потрібні очки відібрали, а на інші пукти регламенту можна увагу і не звертати. Але, це питання теж, я впевнений, так і залишиться без відповіді...

P.S. Я думаю, усі розуміють, що цими питаннями я не хочу додатково наробити проблем команді Атака та зняти її з чемпіонату. Мою позицію в цьому питанні ви побачили. Якщо вже керівництво показує себе взірцем чесносні, правди та чітко виконує усі пункти регламенту, то хочеться, щоб виконувалися дійсно усі пункти!
Але й не забувайте, що жодний представник команди не працює на платній основі. А от ви, панове судді, отримуєте кошти, і до речі, наші кошти. Переважна більшість гравців команд теж не отримує зарплатні. А от ви, шановне керівництво, знаходитесь на робочому місці і отримуєте зарплатню і за те також, що ці команди є та грають у футбол. Так можливо, це перебір у покаранні представника, який на один день не встиг з подачею заявки! Тим більше, що покараний не представник, а саме ті хлопці, які в чесній боротьбі заслужили перемогу. Це ж не тільки питання Атаки. На цьому місці міг бути інший представник команди, у тому числі і я. А можливо, проблема в іншому, та зараз усі питання вирішуються на користь лише одного села району!!! А за моральну сторону подачі такого протесту я взагалі змовчу!
І мабуть, саме останнє: за яким розділом регламенту змагань ми оплачуємо роботу арбітрів - немає такого пункту ні у регламенті, ні у положенні.  Так можливо, є така думка, давайте взагалі не оплачувати таку роботу! Добитися покарання арбітрів у нас змоги немає, а кошти за не кваліфіковане суддівство віддай! Україна змінюється, може досить терпіти це свавілля!!!

ГістьДата: Четверг, 05.02.2015, 21:24 | Повідомлення # 172

Вопросы ОТЛИЧНЫЕ. но их нужно задавать не здесь а на ОЧЕРЕДНОМ собрании представителей команд, уже через месяц мы соберемся, и я (думаю все остальные) хочу услышать эти вопросы Жукову. Что же он ответит smile Анатолий, и будь мужиком, не бойся задать эти вопросы, он же не побоялся убрать тебя из судейства. Я сегодня эту ситуация (с Олимпом и Атакой) рассказал на трешке игрокам и представителям команд с разных районов Решетиловка, Н.Санжары, Зиньков, Машевка) так они в ШОКЕ smile Все дружно смеялись с нашей федерации клоунов!!!

ГістьДата: Пятница, 06.02.2015, 17:07 | Повідомлення # 173

Та в тому то й питання, що "шановній" педерації до всіх наших питань пох...ру-вони шо хочуть те й роблять. Манжоса із суддівства прибрали, а Жуков бля мегасуддя.... правда трошки недоганяє в суддівстві нічого, а так молодець. І всі логічні претензії, які їм пред*являють вже протягом років, потрібні як корові сідло. На виході-як казав у мультіку про богатирів "Я тут Князь-что хочу, то и ворочу!в смысле правлю...."

mulltikДата: Воскресенье, 08.02.2015, 15:28 | Повідомлення # 174
Любитель футболу
Група: Перевірені
Нагороди: 0
Репутація: 1
Хто бачив матч Куликове - Вікторія? Як вам робота суддів? На мою думку вони на 80% не впоралися зі своєю роботою!!!!
Як можна виставляти на матч суддю який зацікавлений в результаті??? А ще я помітив, що судді зовсім по іншому судять першу лігу тому, що після фрази" Я тебе  ебало набью"(вибачте за ненормативну лексику) вони зовсім перестають свистіти!!!!!  Другу лігу вони судять по інтересам, зважаючи, що кому потрібно!!! Ну а на третій лізі вони просто відриваються, не сприймаючи ці матчі всерйоз!!!!
P.S. Це особисто моя думка, яка не повинна в подальшому вплинути на відношення суддів до нашої команди!!! Хоча куди вже гірше???? sad

ГістьДата: Воскресенье, 08.02.2015, 16:00 | Повідомлення # 175

То не судді, то свистуни!

ГістьДата: Воскресенье, 08.02.2015, 16:27 | Повідомлення # 176

Подивiться на суддiвський склад!Однi тi самi!Всi близькi до Жукова!ПРАВИЛЬНIШЕ 66666!!!

ГістьДата: Воскресенье, 08.02.2015, 17:56 | Повідомлення # 177

mulltik, игру видел. судейство повеселило) Особенно приколол момент в конце игры-куликовка сравнивает счет удаляют каминского, головач розыгрует мяч, теряеет его и сбивает игрока куликовки ударом, помоему, в живот, судьи вместо точки за 6-й фол дает финальний свисток. Жуков при этом улыбался с довольным видом.
Я не понял,  он с куликовки или нет? Чё он радуется неудачам куликовки?

ГістьДата: Воскресенье, 08.02.2015, 18:05 | Повідомлення # 178

mulltik, я сегодня принимал участие в игре Куликово - Головач,судьи не то что не справились на 80 %,а будто они вообще никогда не видели футбол и не знают как в него играть!!!!! Влад еще тот ган...он,а у Васи интерес вывести  Мачухи! Больше того,Вася судил предыдущую нашу игру с МАЧУХАМИ,это нормально!!!!!!!!!!! В первой лиге им подсрачники дают,а они даже желтую не покажут,а тут фраера!!! Извини конечно,но мое мнение - куликово сегодня вытянули судьи на ничью,особенно Влад,который раздавал фолы даже за дыхание в спину, ставил пенальти уже когда время вышло,так сказать "играем игру пока Куликово не забьет"! Просто обидно когда вкладываешь в футбол деньги - суддейство,дорога и заявка на чемпионат,а тут какой то жополиз тебе все портит,в том числе и зрелещную  игру!!!! Протестоять им можно только поддержкой всех команд,по одиночку ничего не сделаешь,кроме пиздюлины и дисквалификации 10 игор))))))))))))))

ГістьДата: Воскресенье, 08.02.2015, 18:56 | Повідомлення # 179

Жуков сам не суддя і привів в район таких казлів судити

ГістьДата: Воскресенье, 08.02.2015, 19:33 | Повідомлення # 180

А може хтось мені пояснити хто такий Жуков в принципі,і при яких він х*ях до футболу і відколи... Реально люди пишуть:вкладаються свої гроші,викладаються люди на полі,а воно мудило разом з такими ж приїхало,посвисті,взяло гроші і за...сь... Так може б уже пора пайку їм урізать?нах нам такі заробітчани?вони вже поах...ли.... чи хтось поспорить?

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024