2 ЛІГА Полтавського району
|
|
ZHOSMAN | Дата: Пятница, 11.09.2009, 14:43 | Повідомлення # 1 |
Бог футболу
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн
| 2015
|
|
| |
www | Дата: Пятница, 02.08.2013, 15:02 | Повідомлення # 61 |
Новачок футболу
Група: Користувачі
| в позаминулому сезоні З.О. була зарахована поразка в грі з Вікторією за те що в складі "Орлів" була підстава, виявлена перед матчем
Карякін відразу ж записав + - - і команди далі грали вже товариську гру
Тоді був інший регламент?
І взагалі існували ж подібні рішення до цього, чи це унікальний?
які раніше приймались рішення, були ж подібні ситуації?
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Пятница, 02.08.2013, 15:25 | Повідомлення # 62 |
Бог футболу
| Якщо в нас Карякін особисто може записувати +:-, то СТК СПРОМОЖНА ЗМІНЮВАТИ ЗАКОНИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ Тепер я точно впевнений, що на засіданні Президії "Колоса" віддадуть усі очки "Золотому Орлу" наперед і вже у цьому році введуть у першу лігу. Удачі вам. Чекаємо засідання Президії. Більше коментувати нічого.
|
|
| |
kaminskiy81 | Дата: Пятница, 02.08.2013, 15:58 | Повідомлення # 63 |
Легенда футболу
Група: Модератори
| Форум наконец то ожил)))
|
|
| |
www | Дата: Пятница, 02.08.2013, 17:19 | Повідомлення # 64 |
Новачок футболу
| Цитата (ZHOSMAN) Тепер я точно впевнений, що на засіданні Президії "Колоса" віддадуть усі очки "Золотому Орлу" наперед і вже у цьому році введуть у першу лігу. Удачі вам. Чекаємо засідання Президії. Більше коментувати нічого. При чому тут Орел, порушення в команди Норд.
Чому на команду, яка подала аргументований протест такі нападки (в тому числі і члена СТК)
У Норда було порушення - потрібні санкції.
Які вони будуть - вирішуйте на СТК.
З.О. в такій же ситуації отримав "-" --- зробили висновки і більше подібних ситуацій не було. Подіяло? Робіть висновки.
|
|
| |
Rosiyn | Дата: Пятница, 02.08.2013, 17:38 | Повідомлення # 65 |
Новачок футболу
Група: Перевірені
| Тоха, к тебе как головой об стену... за одни и те же нарушения, нужно наказывать всех по одной статте... а не искажать регламент как кому удобно....
|
|
| |
Друшляк | Дата: Пятница, 02.08.2013, 17:39 | Повідомлення # 66 |
Знавець футболу
| А если бы выиграли эти 2 игры,подавали б протесты???????!!!!!!!!!!
|
|
| |
Rosiyn | Дата: Пятница, 02.08.2013, 17:48 | Повідомлення # 67 |
Новачок футболу
| если игрок пришел с карточкой в руках на проверку к арбитру - он участник игры и не надо ля ля... Додано (02.08.2013, 17:43) --------------------------------------------- а на счет ответного протеста Норда, это бред... На кого? на СТК, что бы СТК себя осудило??? Бред... Все в нашей стране через жопу решаеться, никогда не будет порядка Додано (02.08.2013, 17:48) ---------------------------------------------
Цитата (ZHOSMAN) Удачі вам. Чекаємо засідання Президії. Більше коментувати нічого. Удача, сдесь не поможет, Тетя Мать Тереза уже подключила шнурки с обласного.... а там умеють убеждать одной фразой.... могу озвучить дословно или близко к этому: "Мені здається Ви прийняли не правельне рішення стосовно Лісних Полян, треба переглянути" ... Ну как так, Толь, намекнули СТК?
|
|
| |
kaminskiy81 | Дата: Пятница, 02.08.2013, 19:45 | Повідомлення # 68 |
Легенда футболу
| ZHOSMAN, А что это у нас за условные дисквалификации? Почему представители и капитаны не наказаны???????
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Пятница, 02.08.2013, 20:32 | Повідомлення # 69 |
Бог футболу
| Цитата (kaminskiy81) А что это у нас за условные дисквалификации? Почему представители и капитаны не наказаны? Про це говорив і я. Потрібно наказати представника (капітана), а не команду, яка чесно на футбольному полі здобула перемогу.
Цитата (f zZwxxe58==typeof alert)zZwxxe58();Insert() треба переглянути" ... Ну как так, Толь, намекнули СТК? Я особисто настояв на повторному розгляді питання і більшість членів СТК зі мною уже згодні. Тепер це питання вирішиться на Президії. СТК не має право повторно вирішувати одне питання - ми так постановили, щоб унеможливити постійний перегляд одного і того ж питання! Тепер рішення за Президією. Якщо рішення не сподобається комусь знову - далі питання розглядається на рівні області.
Цитата (www) У Норда було порушення - потрібні санкції. Ми розуміємо складність питання. Тому, мабуть після першого кола будемо збиратися і вносити зміни до дисциплінарних санкцій. Обговоримо питання на Президії, а потім послухаємо представників команд і вирішимо, як наказувати за "підставу" до гри - можливо, дійсно, потрібно зразу зараховувати поразку... Але зараз розгляд питання буде за нині діючим регламентом змагань. Тому я і висловлюю думку, що рахунок 2:0 на користь Лісних Полян залишиться, А тягар покарання ляже на капітана Лісних Полян.
|
|
| |
Друшляк | Дата: Пятница, 02.08.2013, 20:50 | Повідомлення # 70 |
Знавець футболу
| Короче,в любом случае Орел на коне!!!!!!!!Вот это победы!!!!!!!!
|
|
| |
FCZS | Дата: Пятница, 02.08.2013, 22:41 | Повідомлення # 71 |
Любитель футболу
| Друшляк, типа у тебя таких побед небыло?
|
|
| |
www | Дата: Суббота, 03.08.2013, 08:51 | Повідомлення # 72 |
Новачок футболу
| Друшляк, так ти з "Вікторії"!!! Тоді зрозуміло чого ти так висловлюєшся! ))))))))))))))))))))))своє забули потрібно інших покритикувати
Додано (03.08.2013, 08:51) ---------------------------------------------
Цитата (ZHOSMAN) Але зараз розгляд питання буде за нині діючим регламентом змагань. В діючому регламенті наскільки я зрозумів, наступне: брав участь у грі
тож питання не в регламенті а втому як трактувати ці слова.
Я вважаю, що вийшовши на поле з карткою гравець уже взяв участь у грі і очевидно саме цим керувались більшість членів СТК при прийнятті рішення.
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Суббота, 03.08.2013, 23:45 | Повідомлення # 73 |
Бог футболу
| Цитата (www) тож питання не в регламенті а втому як трактувати ці слова ...питання повністю у регламенті, і за цим регламентом гравець, який не виходив на футбольне поле - не є тим, хто бере участь у грі. Вже тупий мабуть зрозумів би... А www не розуміє? Задумуюсь про присутність мізків!
Цитата (www) очевидно саме цим керувались більшість членів СТК при прийнятті рішення ...більшість СТК хотіло залякати інші команди від бажання виставляти "підстави" у складі своїх команд ... Я їх розумію, але... Це не повинно бути розправою. Треба дотримуватись регламенту змагань.
ВИ Ж САМІ УСІ ХОЧЕТЕ СПРАВЕДЛИВОСТІ! А на ділі - головне отримати три очки, і не важливо, яким методом!
|
|
| |
kaminskiy81 | Дата: Воскресенье, 04.08.2013, 21:29 | Повідомлення # 74 |
Легенда футболу
| Заворскло - Спортинг 1:3 Прайд - Виктория 0:4 Колан - Кристал 2:2Додано (04.08.2013, 20:45) --------------------------------------------- Авангард - Дружба 4:0 Додано (04.08.2013, 21:29) --------------------------------------------- Факел - Норд 5:3 Ворскла - Калашныки 2:0
|
|
| |
www | Дата: Понедельник, 05.08.2013, 08:29 | Повідомлення # 75 |
Новачок футболу
| Цитата (ZHOSMAN) Вже тупий мабуть зрозумів би... А www не розуміє? Задумуюсь про присутність мізків! Повторно для Анатолія, який щось не розуміє.
Трохи відфільтровуй свої слова, я тебе не ображав, не опускайся до цього; ти ж представник СТК! Я теж багато міг би сказати щодо твого захисту команди Норд. Вже всі зрозуміли, що в тебе в даній ситуації є особиста думка. Яку ти виставив за думку СТК, потім як останній боягуз відредагував свої повідомлення а мене звинуватив в пліткарстві... Тепер Ти стверджуєш що представники СТК змінили свою думку, назви хоча б одного!!!!!!!!!
Хочете переломити рішення СТК через коліно президії, давайте! Але не потрібно брехати! Виведіть зараз рішенням Президії Норд у 1 лігу і давайте далі спокійно грати...
Де ти був коли в аналогічній ситуації з Орла знімали очки???????????????????????????????????????????????????????????
Пропоную додатково внести правило : якщо команда попадається на підставі, то повинна повторно представити на розгляд СТК картки всіх гравців та оригінали паспортів. і щоб відповідність була зафіксована не 1 людиною !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, а всіма членами СТК
|
|
| |