1 ЛІГА Полтавського району
|
|
ZHOSMAN | Дата: Пятница, 11.09.2009, 14:37 | Повідомлення # 1 |
Бог футболу
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн
| 2015
|
|
| |
Друшляк | Дата: Суббота, 09.08.2014, 22:06 | Повідомлення # 286 |
Знавець футболу
Група: Перевірені
| Спортинг - Виктория 2:3
|
|
| |
Гість | Дата: Суббота, 09.08.2014, 22:09 | Повідомлення # 287 |
Група: Гості
| Космос - Фк Россошенцы 3-5 ДЮСШ - Гренада 4-0 Олимп - Зоря 4-4
|
|
| |
Гість | Дата: Суббота, 09.08.2014, 23:37 | Повідомлення # 288 |
| Всем привет!!!Я Вициевский Геннадий играю за команду..........не хочу и не буду скрывать свое имя и фамилию,и буду писать от себя о наболевшем и о происходящем на полях нашего чемпионата района,а именно о нашем СУДЕЙСТВЕ!!!!Как была это головная боль(судейство)нашего района,так она и осталась и остается на протяжении многих лет.Все мы знаем как назначают судей,кто и где попадает на игры,и сколько кому платят за игры которые надо"правильно отсудить".Я не знаю почему так все плохо в нашем районе и до сих пор не налажено с судейством,почему на протяжении 10-20 лет мы видим одни и те-жи лица на наших футбольных полях,но я знаю РЕШЕНИЕ этой проблемы!!!!!!!????Почему во главе полтавского района сидит человек которые далек от всего этого,а именно от футбола???!!!Как-то мягко говоря все это ЗАЕБАЛО,а именно СУДЕЙСТВО!!!Сейчас полетит много фраз о том,что надо уметь играть,проигрывать достойно и много такого прочего в мою сторону, но факты остаются фактами,СУДЕЙСТВО под прессом наших футбольных"авторитетов" остается просто........,а из-за всего этого страдают команды которые хотят играть и играют без ЛЕГИОНЕРОВ за 100-.....гр за игру,играют своими силами и в свое удовольствие,пусть не за чемпионские титулы но за свое ИМЯ .Вернусь к ранее написанному о решение проблемы с судейством.Наверное наши уважаемые судьи забыли те времена в которые была команда "Автомобилист",это так к примеру и как тогда решались проблемы с неадыкватным судейством?????Сейчас обращаюсь непосредственно к судьям,ТОВАРИЩИ СУДЬИ которые обслуживают матчи чемпионата района,если вы не ПЕРЕСТАНЕТЕ заниматься херней на полях Полтавского района,а именно обслуживать матчи по каким-либо личным или финансовым убеждениям в сторону той или иной команды БУДЕТЕ ПРОСТО ....................(унижины).Это просто все заебало,я не хочу приводить примеры,но это судейство переходит все грани!!!!ТОВАЩ ЖУКОВ сейчас обращаюсь к вам,от своего имени прошу Вас навести порядок и провести беседу со-своими подчененными,если и впредь ситуация не изменится в отношении судейства,я просто не гарантирую целостность данных личностей.Это будет выход с ситуации по адыкватному судейству.
|
|
| |
Гість | Дата: Воскресенье, 10.08.2014, 00:32 | Повідомлення # 289 |
| И читать не стал весь текст. Не нравится судейство - не играйте на район. И не трогайте Жукова. Любой главный арбитр был бы Вам не в радость. Ищите новые источники вдохновеяния. Удачи, проффесионалы )
|
|
| |
Гість | Дата: Воскресенье, 10.08.2014, 00:34 | Повідомлення # 290 |
| что спровоцировало этот монолог???
|
|
| |
Гістьмальных | Дата: Воскресенье, 10.08.2014, 00:38 | Повідомлення # 291 |
| я попросил ответить нормальных людей,а не ЖОПОЛИЗОВ!!!
|
|
| |
Гість | Дата: Воскресенье, 10.08.2014, 05:49 | Повідомлення # 292 |
| Судейство стало ужасным, оно всегда было не супер. Но в этом году просто пиндец. Появилось много новых судьей, вроде Жуков старается. Но судьи сами начали охреневать. Многие судят на голос, многие постоянно судят "свои" команды. Многие судьи жалуются что им НЕТ у кого спросить совет по спорным эпизодам матча. Вот такие дела
|
|
| |
FCZS | Дата: Воскресенье, 10.08.2014, 17:13 | Повідомлення # 293 |
| Динамо - Атака 1-5
|
|
| |
Гість | Дата: Понедельник, 11.08.2014, 10:32 | Повідомлення # 294 |
| Відносно судійства. Всі судді помиляються. Ви звинувачуєте арбітрів в корупції, а чи є у вас докази чи це лише чиясь збочена думка. Арбітр - це дуже складна професія. Адже, обидві команди хочуть перемогти, тому тиснуть на арбітра. Тому я нашим арбітрам раджу не боятись одразу вилучати з поля. Перший раз 10 матчів, другий раз - 1 рік і третій раз -довічна дискваліфікація. Якщо не буде арбітрів, то не буде футболу. Ми всі хочемо, щоб нас обслуговували арбітри ФІФА за 100 гривень, а самі не забувємо, що граємо на рівні району. Відносно роботи нового голови СТК, то він викликає більше поваги ніж попередній. А помилки як відомо трапляються у всіх, але чомусь ми своїх не помічаємо, але добре бачимо помилки інших. В цей складний час не варто проявляти надагресію один до одного, а спробувати бути лояльнішим один до одного. Після гри всім йти на роботу, до своїх сімей, тому не перетворюємо футбол на гладіаторські бої, де арбітр завжди винний.
ZHOSMAN: Дякую за самий адекватний комент. Більше таких гостей!
|
|
| |
Гість | Дата: Вторник, 12.08.2014, 10:00 | Повідомлення # 295 |
| щодо арбітрів, то найбільше засмучує те, що вони піддаються тиску від таких команд як ФК, Атака, Сокіл, ДЮСШ, особливо, коли вони по ходу матчу програють. Поясніть чому так? Інколи доходить в таких моментах до рукоприкладства
|
|
| |
Гість | Дата: Вторник, 12.08.2014, 10:31 | Повідомлення # 296 |
| Я згоден з вами, що деякі команди використовують спихологічний тиск використовуючи високі посади своїх представників. Я вважаю, що при бажанні можливо всіх поставити в рівна умови. Тому всі повинні чітко розуміти - вдарив арбітра чи гравця - отримав 10 матчів, зробив це ще раз - один рік і третій раз - карєра футболіста в полтавському районі закінчена. Потрібно створювати атмосферу, де арбітри повинні почувати себе захищеними. Варто пам'ятати, що якщо гравець іншої команди навіть в усній формі ображає суперника, арбітра, вболівальників, тобто веде себе неспортивно - це пряма червона картка. Спочатку вилучень буде багато, але з часом всі зрозуміють нові умови і все буде більш схоже на футбол, куди можна піти з дітьми та дружиною
|
|
| |
sergo | Дата: Вторник, 12.08.2014, 11:54 | Повідомлення # 297 |
Майстер футболу
Група: Модератори
|
Починаю ведення турнірної таблиці по 1 лізі.
* Після 10 турів.
* Перенесені ігри: Динамо - Космос (мабуть 23 серпня) Сокіл - Зоря (24 серпня) Сокіл - ФК Розсошенці (23 серпня)
* Для швидкого оновлення турнірної таблиці прохання писати результати ігор.
|
|
| |
Друшляк | Дата: Вторник, 12.08.2014, 12:12 | Повідомлення # 298 |
Знавець футболу
Група: Перевірені
| Для игроков команд в первую очередь дисквалификация,а арбитру за отстойное суддейство - 100 грн!!!!!!!!!Както не правильно!!!Команды итак влетают на не малую копейку,форма,мячи,медсестра,покос поля и выезды на игру,при том таки большинство команд не имеют спонсоров!!! Я виду к тому,что если берешся судить - просто суди нормально,если херово судишь - тоже получай дисквалификацию и невозможность заработать!!!! Все должны быть равные!!!
|
|
| |
Гість | Дата: Вторник, 12.08.2014, 14:17 | Повідомлення # 299 |
| Друшляк прав на 100%!!!
|
|
| |
Гість | Дата: Вторник, 12.08.2014, 14:45 | Повідомлення # 300 |
| Я також згоден, що арбітри повинні відчувати відповідальність. І якщо арбітр своїми діями приводить до безладу на футбольному полі, він повинен за це відповідати. Тому кожен представник команди після гри міг би залишати свої помітки, як він оцінює арбітраж. Але це не повинна бути лише нецензурна лексика) Дуже доречним би було виїзд членів СТК на інші матчі та аналіз дії арбітра. Жуков їздить регулярно на різні матчі, але потрібно більше людей для сворення загальної оцінки щодо арбітражу. І на основі інформації від представників команд, членів СТК можна спробувати створити рейтинг арбітрів. І зрозуміло, що якщо у арбітра низький рейтинг, то йому потрібно давати менша матчів для обслуговування. А є люди, що по складу характеру не можуть бути суддями. То можливо з деким варто розпрощатись.
|
|
| |