2 ЛІГА Полтавського району
|
|
ZHOSMAN | Дата: Пятница, 11.09.2009, 14:43 | Повідомлення # 1 |
Бог футболу
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн
| 2015
|
|
| |
Анатолій - балабол | Дата: Среда, 20.08.2014, 21:46 | Повідомлення # 421 |
Група: Гості
| [quote=ZHOSMAN;7302]Тому, надалі усі питання до голови СТК Жукова та арбітра зустрічі Карякіна![/quote] Тобто ти бив себе в груди, говоривши що рішення СТК правильне, а коли я навів статті регламенту - всрався. Будь-яке рішення вашого шапіто повинно керуватись регламентом, а не особистими фантазіями.
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 21:54 | Повідомлення # 422 |
Бог футболу
| Знову приниження... Шановний Гість явно сам виріс не далі малолєтки по розуму. І "всрався", можливо вже ти, бо так кричати буквами... В протоколі жовта картка гравцю ЗО за затримку, червона - гравцю Краян за не навмисний удар рукою. Тобто, ігровий момент! Усе інше, з точки зору коректності, не буду говорити. Бо не я займаю місце ГОЛОВНОГО АРБІТРУ ЗМАГАНЬ (голови СТК) і не я був арбітом (НАПИСАВ ОДНЕ В ПРОТОКОЛІ, А РОЗПОВІДАВ УСІМ ПО ІНШОМУ). Можливо на місці голови СТК і точно на місці арбітру - я діяв би не так. Але, в даному випадку, читай з першого мого повідомлення...
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:05 | Повідомлення # 423 |
| Толя, так открой всем глаза. Скажи, каким пунктом дисциплинарных санкций вы руководствовались??? Что то мы его найти не можем???!!! Или вы уже и санкции переделали во время разгара чемпа? Вы же уже регламент переделали под Атаку. Что вам стоит пункты дис.саннкций сменить?! Клоуны.
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:09 | Повідомлення # 424 |
| И что тебя заело что Антон написал в том сраном протоколе? Это что, супер важный документ? много арбитров с листом А4 ездят на игры, и что с того? В конце-концов может Антон испугался этих психопадов, да и домой ему нужно было чем то ехать вот и не полностю расписал эпизод. Главное что он пытался вам рассказать все как было на самом деле, но вы и слушать не хотели. Жуков сразу ему рот закрыл а вам дал команду "Апорт".
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:19 | Повідомлення # 425 |
Бог футболу
| Для члена СТК - протокол - головний документ. І як це не смішно звучить, згідно протоколу, одна гра - просто за грубу гру. Якщо Карякін напише у письмовому вигляді, як дійсно все було ... Але ж він нічого не бачив!!! А один із представників зацікавлених команд подасть протест (незгоду) на рішення СТК, то президія КОЛОСа перегляне рішення СТК (або оставить його у силі)...
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:26 | Повідомлення # 426 |
| [quote=ZHOSMAN;7305]Усе інше, з точки зору коректності, не буду говорити.[/quote] Так навіщо тоді захищав рішення СТК, якщо сам розумієш, що воно неправдиве, краще б мовчав с самого початку.
Питання одне зараз: за яке порушення гравцю показана пряма червона картка і яку дискваліфікацюю вона за собою тягне (згідно якого пункту регламенту) І якщо ты, клоун як член СТК не можеш на нього відповісти то ПНХ;
і що це за закулісні ігри (коректність) СТК прозора організація чи таємничий орден????
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:30 | Повідомлення # 427 |
| що написано в протоколі???
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:31 | Повідомлення # 428 |
| на основі чого ви дали один матч???
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:37 | Повідомлення # 429 |
| Ты или дурачка включаешь либо реально дурак?! ПУНКТ назови??? При Горном всегда было-прямая красная-3 игры. Если нарушение серьезное то СТК принимало решение. Что вы сейчас чудите? Да если игроки ЗО напишут на пересмотр в призидию то с вас вся область ржать будет не только район. Человеку нос чуть не сломали (или сломали) кулаком, сотресение, лужа крови, все все видели, все признаются, но арбитр не увидел и не полностю расписал и это главная причина вашего решения??? Таких дятлов еще поискать нужно. Слава Богу что не все там такие. Как минимум два адекватных.
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 22:44 | Повідомлення # 430 |
| Если тебе хотя бы денег дали - я понимаю. а если ты куйню городиш зазря то сам себе имя придумай
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 23:05 | Повідомлення # 431 |
Бог футболу
| Знаю, що за копійку ви готові матінку рідну продати! А я ідейний! Для неадекватів пишу ще раз: в протоколі - груба атака суперника, що за дисциплінарними санкціями - пропуск однієї гри. ТАК В ПРОТОКОЛІ! Тим більше, що свідком був Кубрак Андрій. Він сказав, що ніякого навмисного удару не було!!!
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 23:11 | Повідомлення # 432 |
| Прикол в том, что Кубрак такого не говорил. Вас как лохов Жуков развел. Позвони сам у него спроси.
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 23:14 | Повідомлення # 433 |
| Вроде зрослый мужик а логика как у бабы. Вот попытайся хоть немного представить, КАК без удара чувак разбил себе нос? припустим игровой инцидент, борьба за мяч (бывает такое, зацепил головой или локтем) но не задачка, МЯЧ БЫЛ НА ДРУГОЙ ПОЛОВИНЕ ПОЛЯ!!! Хватит дурака строить.
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 23:14 | Повідомлення # 434 |
| взрослый
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 23:39 | Повідомлення # 435 |
Бог футболу
| Якщо дійсно Кубрак такого не казав, ТОБТО ПІДТВЕРДИТЬСЯ ФАКТ ОБМАНУ ЧЛЕНІВ СТК, я перший буду добиватися перегляду нашого рішення!
|
|
| |