2 ЛІГА Полтавського району
|
|
ZHOSMAN | Дата: Пятница, 11.09.2009, 14:43 | Повідомлення # 1 |
Бог футболу
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн
| 2015
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 08:20 | Повідомлення # 406 |
Група: Гості
| Этот Белый в шоке, рассчитывал как минимум на 10 игр дисквалификации, а в итоге ОДНА :) Он наверное забухал от неожиданности. И самое смешное что уже в это воскресенье он сможет (так же как и Смурфс) снова выйти на поле против ЗО и поправить игроку ЗО нос в другую сторону:))))))))))
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 08:24 | Повідомлення # 407 |
| КАК вы не понимаете что такими решениями вы же сами превращаете футбол района в бойцовский клуб :) ??? Теперь же таких случаев будет много, игроки знают КАКОЕ будет наказание, все будут тыкать пальцем на эти эпизоды. Или вы каждой команде нарушения и наказания трактовать будете по разному?
|
|
| |
kaminskiy81 | Дата: Среда, 20.08.2014, 08:59 | Повідомлення # 408 |
Легенда футболу
Група: Модератори
| Гість, А при чем здесь Головач? Или я чего то не знаю?
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 13:54 | Повідомлення # 409 |
Бог футболу
| На образи відповідати не буду. Міру виховання і освіти багатьох тих, хто пише під ніком Гість я розумію і нехай їм бог прощає. Знову повторюсь: СТК діє на підставі тільки письмових доказів - у данному випадку це протокол матчу. Інших доказів провини (не провини) до СТК не поступало. Арбітр цей випадок описав, як ігровий епізод, тому іншого рішення СТК не мав права приймати.
P.S. Якщо більшість команд не згодні з рішеннями СТК, то для цього є збори представників команд: голосуйте та переобирайте склад СТК на ваш розсуд. Але, на жаль, ви тільки і можете писати та й то прикриваючись під ніком Гість... В інших випадках, вам навіть важко доїхати раз на рік до федерації, а не те що в житті щось слушне зробити. До речі, учора усіх запрошували на збори арбітрів, на яких обговорювали всі питання арбітражу у районі. Де всі ви були?
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 15:03 | Повідомлення # 410 |
| На жаль навіть рішення зборів представників не цікавить всесильне стк. Коли система гніє ремонт не допоможе потрібно міняти цю педерацію. Чому представники команд не можуть зорганізуватись самі, без цих масонів
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 15:40 | Повідомлення # 411 |
| не неси бред
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 15:59 | Повідомлення # 412 |
Бог футболу
| Що заважає шановному гостю організувати самому не "масонську педерацію" і стати самому НОВИМ ПРАВИЛЬНИМ МАСОНОМ. Я згоден, що можливість вибору кращого є лише тоді, коли є сам вибір. Спробуйте під своїм керівництвом надати народу цей самий вибір. Але ж для початку такої організації треба хоч відкритися і розповісти, що ви зробите по-іншому і краще! І ХТО ВИ ТАКИЙ, ЩОБ ЛЮДИ ВАМ ПОВІРИЛИ! І саме головне: хто такий гарний буде у вашому СТК, які такі нові арбітри будуть обслуговувати ваші футбольні ігри, на якій підставі лікарі зможуть обслуговувати ігри дворової ліги. Та й хто взагалі задарма візьметься за таку організацію? Боюсь, тільки той, хто вже зараз хоче стати НОВИМ ПРАВИЛЬНИМ МАСОНОМ і якнайшвидше деребанити кошти зібрані з команд...
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 17:26 | Повідомлення # 413 |
| Вы ОЛЕНИ,а не орлы ездить надо на СТК а не пиздеть дома в нычку,правильно говорит Анатолий а,ищо один вопрос а сколько вы хотели штобы дали Смурфсу?за фол который тянул максимум на желтую карточку?
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 17:46 | Повідомлення # 414 |
| Понятно что никто не создаст лигу которая создана кстати не вами уродами. Но то что даный комент вызвал столько слов от толика означает только одно .- не все так чисто в педерации
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 18:45 | Повідомлення # 415 |
Бог футболу
| Просто Толик не ховається за ніком Гість - на форумі, та хоче реально бути відповідальним за районний футбол - в житті. Толик ще з 13-ти років, як мінімум раз на тиждень відвідував "педерацію" (з різних питань), бо захищав і відчував відповідальність за свою команду. А зараз, як члену СТК, хочеться віддати усі свої накопичені знання районному футболу. Саме так, керуючись бажанням допомогти та на прохання Олексанра Олексійовича, я став і арбітром в районі. Високі слова, але повірте, від душі і чесно... Не велике щастя раз на тиждень приїздити задарма в "педерацію" на зібрання СТК, а потім після цього ще читати на своєму сайті вашу маячню. Не завжди члени СТК одноголосно приймають рішення, не завжди я згоден з рішенням більшості. Але в данному випадку, знову це підкреслю і вважаю, що СТК прийняло правильне рішення! І ваше словоблуддя не зламає мене (маю надію і інших членів СТК). У вас вихід один: ставте питання про зміну членів СТК, на зборах голосуйте за мою відставку (чи інших членів, як ви кажете, МАСОНСЬКОГО угрупування). І потім відразу, я впевнений, обов'язково саме ваше команда стане першою у чемпіонаті, бо наші рішення заважають цьому. Удачі всім і нехай те, що бажаєте мені, обов'язково повернеться до вас!
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 19:25 | Повідомлення # 416 |
| може просто пора на пенсію, стаж з 13 років дозволяє
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 19:36 | Повідомлення # 417 |
| за удар в обличчя - 1 матч дискваліфікації - оце маячня. Антон не написав в протоколі, але усно підтвердив,
давайте будем грати в футбол по переписці, якщо педерація тільки документами керуються. навіщо тоді обговорення?
Ви створили дуже херовий прецедент для хуліганів - поплатитесь самі!
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 20:28 | Повідомлення # 418 |
| Анатолій, ти виклав на сайті дисциплінарні санкції де чітко написано п.2.3 б: відсторонення від 3 до 6 матчів за "навмисний удар суперника,який не володіє м"ячем під час матчу, або після його зупинки"
за яке порушення ви дали футболісту дискваліфікацію 1 матчу!????? (груба гра, останній фол, друга жовта,систематичні апеляціЇ)
Чим Ви керуєтесь? Боєтесь неадекватного представника Судіївки? Навіщо писати правила, які потім перекручувати як "дишло" Ви спитали в Карякіна за що він дав картки? Чи він десь в роумінзі? Чи Судіївка не визнала "удара в обличчя" ????????????
|
|
| |
ZHOSMAN | Дата: Среда, 20.08.2014, 20:55 | Повідомлення # 419 |
Бог футболу
| Я звик до командної гри. Тому, надалі усі питання до голови СТК Жукова та арбітра зустрічі Карякіна!
|
|
| |
Гість | Дата: Среда, 20.08.2014, 21:09 | Повідомлення # 420 |
| Автору сообщения №1834 % Балов. Я и не сомневался что Толя не даст ответ, а поступит как малолетка...все вопросы Жукову... Нах тогда вы там нужны? Я давно понял (и не только Я) что все решения на СТК принимает Жуков. Человек в которого явно завышено свое "Я" и ему похер на всех и на то, что написано в регламенте. У меня просьба, дайте Жукову хоть посмотреть регламент и дисциплинарные санкции. Он наверное и не знал что такое существует :))))))
Других членов СТК не виню, они же не виноваты что почти все судьи. И боятся сказать что то против, так как останутся без работы. Все дружно кивают головой на весь бред что сбредет в голову этому "чудо" руководителю :))))
|
|
| |